Djeca sunca - škola robotike

U Iskri započinje besplatna Škola robotike namijenjena djeci 4. i 5. razreda. Cilj je naučiti djecu osnovama programiranja robota, potaknuti dječje stvaralaštvo i na kreativna način obogatiti njihovo djetinjstvo. Škola robotike odvijat će se zahvaljujući grupi entuzijasta i vizionara koji su osnovali Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) koji će ustupiti robote te našem volonteru mentoru koji će raditi s djecom.

Ovim putem pozivamo roditelje koji žele prijaviti svoju dijete da nam se jave na slijedeće kontakte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098/322-289. Djeca iz škole robotike imat će priliku sudjelovati na natjecanjima Croatian Makers lige iz cijele Hrvatske. 
Prijavite djecu što prije jer avantura počinje!

plakat robotika 2016

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…