Predavanje za roditelje!

Poziv na predavanje za roditelje!

Tema: "Bolje spriječiti nego liječiti: o mladima i alkoholu"

Poštovani roditelji!

Pozivamo vas na predavanje"Bolje spriječiti nego liječiti: o mladima i alkoholu".

Djeca počinju konzumirati alkohol u srednjoj školi a nerijetko i u osnovnoj školi.

Koji su negativni učinci alkohola te kako pristupiti djeci s ciljem sprječavanja konzumacije alkohola, neka su pitanja na koja ćete dobiti odgovore.

Predavanje će održati gđa. Marija Škes  iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, dana 12. 5.2021. u 18 sati u uredu Iskre, Rimski put 31, Novi Jelkovec.

Epidemiološke mjere su na snazi pa vas molimo da svoj dolazak najavite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi osigurali potrebne uvjete.

Radujemo se vašem dolasku!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…