Ljetne radionice za djecu!

Priprema za školske klupe.

Iskra centar za edukaciju i savjetovanje organizira ljetne radionice za predškolski uzrast.

Radionice će se održavati u periodu od 1.6. do 1.8. 2021.

Cilj je priprema predškolaca za početak osnovne škole koja se odvija na dvije razine. Primarno sadržaj će biti usmjeren na učenje a potom i socijalizacija sa ostalom djecom iste dobi.

Igra ima bitno mjesto u životu djece pa će ona biti zastupljena u radionicama. Tim pristupom djecu se priprema za ono što ih čeka početkom školovanja.

Radionice će se odvijati u prostorima udruge, Rimski put 31 Novi Jelkovec.

Prijaviti se možete na: 1) mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 2) broj telefona: 01/3381772.

Novi letak izrađen je za navedene radionice a njega možete pogledati ovdje.

Veselimo se vašim prijavama!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…