Poziv na radionice!

Edukacija roditelja.

Dragi roditelji,

Roditeljstvo predstavlja jednu od najzahtjevnijih uloga u životu. Očekivanja od roditelja sve više rastu i svima ponekad treba podrška i pomoć. Roditeljima iz jednoroditeljskih obitelji odgoj djece je još izazovniji U Iskri pokrećemo novi projekt pod nazivom „Roditeljstvo u ogledalu“.

 Projekt je namijenjen jednoroditeljskim obiteljima; samohranim roditeljima, roditeljima koji nisu u braku ili izvanbračnoj zajednici te samostalno, bez drugog roditelja, skrbe o djetetu. Cilj projekta je pružiti podršku roditeljima u ostvarivanju njihove roditeljske uloge uz naglasak na psihološke aspekte samohranog roditeljstva.

Roditelji će na radionicama imati priliku steći nove uvide i spoznaje o odgojnim metodama, unaprijediti svoju komunikaciju i ponašanje prema djeci, dobiti savjete i pomoć u poboljšanju odnosa sa svojim djetetom. Jedan od dobrobiti je i mogućnosti iskustveno kroz vježbe poraditi na aktivnom slušanju, rješavanju problema te čuti i druge roditelje i njihovo iskustvo u odgoju djece te na taj način i mogućnost stvaranja mreže podrške među roditeljima, te lakše i sigurnije doći do rješenja roditeljske dileme ili problema.

Radionice se održavaju u uredu Iskre, Rimski put 31, Sesvete (Novi Jelkovec), prema ovom rasporedu: 

21.9.2021. Vještine jednoroditeljskog komuniciranja i uloga roditelja u odgoju djece
18:00 – 19:30
 
28.9.2021. Kako razviti socijalne i emocionalne kompetencije djece?
18:00 – 19:30
 
5.10.2021. Stilovi odgoja djece i dječje psihološke potrebe
18:00 – 19:30
 
12.10.2021. Utjecaj društvenih mreža na razvoj djece i postavljanje granica u odgoju
18:00 – 19:30
 
19.10.2021. Razvoj samopouzdanja kod djece
18:00 – 19:30
 
 Voditeljica: Željka Mazzi, realitetna psihoterapeutkinja, NLP Advance praktičarka.
Radionice provodimo uz potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Radionice za roditelje su besplatne. Prijave su  obavezne  jer je broj mjesta ograničen. Prijave su otvorene  do 17. rujna 2021. na sljedeće kontakte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 098 322-289. 
S radošću Vas očekujemo!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…