Prezentacije putovanja u Iskri

Pričamo o Tanzaniji-7.10.2021.

 Počinjemo s prezentacijama putovanja u Iskri. Svima nam dobro dođe odmak od standardnih ruta. Prezentacije nas mogu inspirirati na nova putovanja, otkriti nešto o zemljama i kulturama o kojima ne znamo puno i odvesti nas u nove sredine bar na sat vremena. Okupljat ćemo se svaki mjesec kako bi nam putnici prepričali svoje dojmove. Što su naučili? Što ih je iznenadilo? Po čemu pamte mjesta u kojima su bili?

Ta i još mnoga druga pitanja i odgovore na ista dobit ćemo u Iskri tijekom narednih mjeseci. Put nas vodi u magičnu Afriku. Započinjemo s prezentacijom putovanja u Tanzaniju. Prezentirat će naša suradnica Anita Džombić koja je Tanzaniju posjetila za studentskih dana.

Prijaviti se možete na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…