Najava radionica o socijalnom poduzetništvu

Iskra najavljuje provođenje ciklusa od 4 edukativne radionice o samozapošljavanju, socijalnom poduzetništvu i predstavljanju poslodavcu. Radionice će se provoditi u siječnju i veljači 2016. godine, besplatne su za polaznike, a namijenjene su mladim nezaposlenim osobama i ostalima koje zanimaju navedene teme. Iskra provodi radionice u sklopu projekta "Mladi i poduzetni", a financira ga Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

radionice soc poduzetnistvoProjekt je namijenjen mladim nezaposlenim osobama u dobi od 15 do 30 godina, a cilj projekta je omogućiti polaznicima da usvoje nova znanja i vještine i tako povećaju svoju zapošljivost. Edukativne radionice će pružiti osnovna znanja o socijalnom poduzetništvu, mogućnostima udruživanja, samozapošljavanja, metodama razrade poslovnih ideja i izrade poslovnog plana, pisanja životopisa te vlastite prezentacije poslodavcima. Ako ste zainteresirani za radionice, slobodno nam se javite na 098/322 289 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali daljnje informacije o radionicama.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…