Roditelji, trebate li podršku i pomoć?

Individualno savjetovanje za roditelje

S obzirom na zahtjevnost roditeljstva, nije neobično da mnogi roditelji često osjećaju preplavljenost i nemoć pred različitim situacijama s kojima se susreću u odgoju svoje djece. Danas su velika očekivanja od roditelja, a tu su i ostali životni izazovi i stresovi.

Nije čudno da mnogi od nas osjete potrebu za podrškom i pomoći. Iskra Vam nudi individualno savjetovanje kako biste podijelili sa stručnom osobom svoje brige vezane uz odgoj djece, situacije koje su Vam teške i dobili stručnu podršku i savjet.

Pozivamo roditelje koji imaju teškoću u odgoju djece, treba im stručni savjet, podrška ili mišljenje da nam se jave. Savjetovanja provode stručnjakinje iz područja društveno-humnističkih znanosti. Termin savjetovanja u ugodnoj i diskretnoj atmosferi možete rezervirati na slijedećim kontaktima: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098/322-289.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…