Radionice za samozapošljavanje

Želite li biti poduzetni i sami sebi pomoći u ovo vrijeme visoke stope nezaposlenosti? Iskra Vas poziva na radionice socijalnog poduzetništva koje organizira besplatno za mlade nezaposlene osobe u dobi od 15 do 30 godina. 

radionice soc poduzetnistvoRadionice će Vam pružiti osnovna znanja o socijalnom poduzetništvu, mogućnostima udruživanja i samozapošljavanja, metodama razrade poslovnih ideja i izrade poslovnog plana te vlastite prezentacije poslodavcima – pisanje životopisa, motivacijskog pisma i ponašanje na razgovoru za posao. Iskra provodi radionice u sklopu projekta „Mladi i poduzetni“ koji se odvija uz potporu Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.


Radionice će se održavati u uredu Iskre – CES, Rimski put 31 (zgrada Instrumentarije, prizemlje) prema slijedećem rasporedu:
1. Socijalno poduzetništvo – što je to?, 21. siječnja, 10:00 – 12:00h
2. Kako se (samo)zaposliti, 28. siječnja, 10:00 – 12:00h
3. Kako do ideje za posao i što s njom dalje?, 04. veljače, 10:00 – 12:00h
4. Mali vodič kroz potragu za poslom, 11. veljače, 10:00 – 12:00h

Za sudjelovanje na radionicama možete se prijaviti ispunjavanjem prijavnice na sljedećoj adresi: http://goo.gl/forms/CtZcwA4mU9 

Broj mjesta je ograničen tako da požurite s prijavom! Prednost će imati mlade nezaposlene osobe, a rok za prijavu je 20. siječnja.

Za više informacija slobodno se javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel:01/3381-772.

 

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…