Tko se boji matematike još?

Što?

Povodom obilježavanja 9. tjedna psihologije u Hrvatskoj, Iskra organizira radionicu za učenike 5. i 6. razreda.

 Zašto?

Dio djece, ali i odraslih, iskusio je strah od matematike. Pri susretu s brojevima u matematičkim zadacima ili stvarnom životu poznat im je osjećaj napetosti i sumnje u vlastite sposobnosti. Rješavanje matematičkih zadataka je vještina koja se može uvježbati.

Da bi vježbanje matematike bilo lakše i uspješnije, važno je vježbanju  „oduzeti“  spomenuti strah od matematike. Na radionici ćemo pokušati upravo to uz pomoć jedne priče, nekoliko primjera iz života i pravih zadataka.

Tko?

Radionicu izvode psihologinje Jelena Okroša i Lada Bihler.

Potrebna  oprema?

Ponesite jedan zadatak  iz udžbenika ili zbirke po vlastitom izboru.

Vrijeme održavanja?

Petak, 19.2.2016 u 18 i 30.

Mjesto održavanja?

Iskra - Centar za edukaciju i savjetovanje, Rimski put 31, Novi Jelkovec

Cijena?

Besplatno uz najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…