Stručno predavanje: "Partnerski odnosi i roditeljstvo"

Partnerski odnos je osovina obiteljskog sustava. Tijekom proširenja obitelji dolaskom djece odnos odraslih često pada u drugi plan.Takvo stanje je najčešće privremeno zbog preslagivanje prioriteta i dodavanje kvalitete roditeljstva uz ulogu partnera. Kao u svakom preslagivanju koji u sebi ima elemente krize krije se opasnost ali i mogućnost rasta i razvoja. 

O partnerskim odnosima predavanje će održati dr. Ljiljana Bastaić, psihijatrica i psihoterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom stručnog i terapeutskog rada na ovu temu.

Predavanje je dio Iskrinog programa Roditeljstvo u ogledalu kojeg podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih. Prisustvovanje predavanju je besplatno uz obaveznu najavu na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098/322-289.

Prijave primamo do popunjena mjesta odnosno do 29. veljače 2016.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…