Emocionalni i socijalni razvoj djece

Emocije su su reakcija na vanjske podržaje. Može se reći da je cilj emocija povratiti ravnotežu između nas i vanjskog svijeta.

Rodtelji se često teško nose s burnim emocijama djece. Važno je da roditelj u trenucima kada je dijete ljuto ostane smiren. 

U ovoj radionici, govoriti ćemo o emocijama, njihovoj ulozi u životu, te o razvoju socijlanih vještina kod djece zato dođite i sudjelujte na još jednoj radionici za roditelje u sklopu ciklusa "Roditeljstvo u ogledalu".

Radionica će se održati 16. ožujka (18:00 - 19:30) u prostorijama Iskrinog ureda (Rimski Put 31, naselje Novi Jelkovec).

Voditeljice radionica: Željka Mazzi, mag. socijalnog rada i Lada Bihler, dipl. psiholog

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu najavu, slanjem e-mail poruke na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona - pozivom na broj 098/322-289.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…