Stilovi odgoja i dječje psihološke potrebe

radionica 20160323Odgojni stilovi i način ponašanja roditelja utječu na djecu i njihovo ponašanje poimanje svijeta. Roditeljski stilovi se razlikuju po količini topline odnosno nadzora nad djecom. U tom smislu autoritativni stil koji balansira između pružanja topline i podrške djetetu te jasne strukture i postavljanje granica dokazano je najpogodniji za dijete.

Radionice su sastavni dio projekta „Roditeljstvo u ogledalu“ – projekt podizanja roditeljskih kompetencija kojeg podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih. Radionice za roditelje su besplatne.

Radionica će se održati 23. ožujka (18:00 - 19:30) u prostorijama Iskrinog ureda (Rimski Put 31, naselje Novi Jelkovec).

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu najavu, slanjem e-mail poruke na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona - pozivom na broj 098/322-289.

 

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…