POZIV: Pubertet - turbulentno razdoblje

pubertet turbulentno razdoblje
Iskra Vas srdačno poziva na stručno predavanje pod nazivom „Pubertet - turbulentno razdoblje za djecu i roditelje“ koje će se održati u četvrtak, 14. srpnja 2016. u 14 sati u uredu Iskre, Rimski put 31, Sesvete (zgrada Instrumentarie – prizemlje).
U našem stručnom radu s roditeljima uočili smo strah od puberteta, nesnalaženje u odnosima i komunikaciji jer naglo prestaje slatki period vođenja djeteta za ruku, a ono postaje ćudljivo i neprepoznatljivo. Kad nastupi pubertet sve češće se ponavlja rečenica „malo dijete, mala briga – veliko dijete, velika briga.“

Predavanje će održati Mirela Despotović, prof. psihologije, predavačica i psihoterapeutkinja s dugogodišnjim stručnim iskustvom poučavanja i prenošenja Realitetne terapije iz SAD-a u Hrvatsku, a i s recentnim osobnim iskustvom majke dvoje pubertetlija.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, stručnoj javnosti i svima koji se žele informirati o tome kako prepoznati pubertet, osobito rani pubertet, na što posebno obratiti pažnju u dječjem odrastanju, te kako se nositi sa naglim promjenama raspoloženja i ponašanja djece.

Predavanje je dio projekta „Roditeljstvo u ogledalu“ kojeg financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ulaz je slobodan.

Molimo dolazak prijavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob: 098/322-289 najkasnije do utorka 12. srpnja 2016. do 10.00 sati.

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a redoslijed prijava bit će kriterij prihvaćanja prijave.

S radošću Vas očekujemo.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…