Predavanje: Ići ili ostati

 

POZIV

 Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje u partnerstvu s Narodnim sveučilištem Sesvete provodi projekt “Mladi stvaraju svijet bez nasilja“. Cilj projekta je prevencija nasilja nad i među mladima i razvoj punih potencijala mladih na putu odrastanja i sazrijevanja.

 U ovoj Europskoj godini mladih 2022., a povodom Međunarodnog dana mladih organiziramo predavanje na temu Ići ili ostati: Privrženost mjestu kao odrednica slike o sebi i drugima koje će se održati u petak 21.10.2022. godine u 19 sati u prostorijama udruge Zelene i plave Sesvete, na adresi Kelekova 2, u Sesvetama. Predavanje će održati naša psihologinja Dijana Đapić, a ovim predavanjem želimo prikazati i rasvijetliti na koji način formiramo emocionalni odnos s nekim naseljem ili državom kroz prizmu teorije privrženosti. U današnje društvu velikih migracija, pitanje privrženosti mjestu postaje sve značajnije, a dilema „ići ili ostati“ postavlja se sve češće u populaciji mladih.

Teorija privrženosti nudi nam objašnjenje na koji način stvaramo emocionalnu povezanost baš s određenim mjestom i zašto baš taj grad ili država čine da se osjećamo važnima i posebnima.

Ukoliko često promišljate o svojim odnosima s drugima, o pozitivnim i negativnim stranama mjesta u kojemu živite i tome kako to utječe na vaše povjerenje u svijet i u sebe same, toplo preporučujemo da se prijavite na naše predavanje.

Projekt se provodi uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a ulaz besplatan.

Broj mjesta je ograničen, a vaše prijave primamo do popunjena mjesta, odnosno do 19.10. 2022. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S radošću vas očekujemo!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…