Žene okreću novu stranicu

Projekt "Žene okreću novu stranicu" odobrio je Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u okviru instrumenta Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj, HR.5.2.05 - Operativni program "Razvoj ljudskih potencijala" 2007 -2013.

Nositelj projekta: Iskra - Centar za edukaciju i savjetovanje

Partnerska organizacija: Centar za promicanje kvalitetnog života Labirint.

Svrha projekta je jačanje kapaciteta i kompetencija dviju udruga za neposredan rad u lokalnoj zajednici I pokretanje inovativne socijalne usluge u lokalnoj zajednici namijenjene dugotrajno nezaposlenim ženama.

Projekt se provodi na području Novog Jelkovca i Gradske četvrti Sesvete u period provedbe je od 29. prosinca 2014. do 28. prosinca 2015. godine.

Korisnici: dugotrajno nezaposlene žene starije od 35 godina koje žive na području lokalne zajednice Novi Jelkovec, volonteri, OCD.

Odobreni iznos: 200.000,00 kuna.


Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr

Za više informacija o europskom socijalnom fondu wwww.esf.hr

Ovdje pogledajte letak koji smo napravili za ovaj projekt.


  • EU Ulaganje u budućnost
  • Strukturni investicijski fondovi
  • Razvoj ljudskih potencijala
  • RH Ured za udruge
  • Nac. zaklada za razvoj civilnog društvaeurope flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…