Pametno sa svojim novcem - radionica financijske pismenosti

Roditelji, opća javnost i svi oni koji žele više saznati o tijeku novca, kako njime raspolagati ...

predavanje pametno sa svojim novcemPozivamo Vas na radionicu financijske pismenosti pod nazivom „Pametno sa svojim novcem“ koja će se održati dana 20. veljače 2019. od 18:00 do 19:30 sati u prostorijama Iskre.

Radionica je namijenjena roditeljima, općoj javnosti i svima koji žele više saznati o tijeku novca, o tome kako raspolagati sa svojim novcem i ne upadati u financijske krize i zamke zaduživanja, te racionalno i efikasno trošiti zarađeni novac i donositi pametne financijske odluke.

Mjesto održavanja: Ured Iskre, Rimski put 31, Novi Jelkovec, Sesvete.

Roditelji radionice su stručnjaci iz udruge Štedopis. Provedbu radionice omogućilo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i ulaz je slobodan.

Prijave na radionicu  su putem e mail adrese:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a otvorene su do 18. veljače 2019. odnosno do popunjena grupe.


Veselimo se Vašem dolasku.

 

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…