S osmijehom u školu


s osmjehom u skolu 001

Za svako dijete i roditelja polazak u školu je velika životna promjena. Ako dijete nije dovoljno pripremljeno za školu i školske obveze, može se dogoditi da početak školovanja bude vrlo stresan i neuspješan iako za to često nema ozbiljnijeg objektivnog razloga.

U svrhu pružanja stručne podrške i aktivnije pripreme Iskra pokreće program namijenjen djeci koja od jeseni kreću u prvi razred pod nazivom „S osmijehom u školu“.

Program se sastoji od brojnih iskustvenih vježbi, zanimljivih zadataka, priča, bajki i interaktivnih igara te ciljanih sadržaja koji će pomoći djeci u savladavanju predvještina i predznanja potrebnih za uspješniji polazak u 1.razred te im približiti im školu kao pozitivno i poželjno mjesto. Cilj programa je je, osim unaprjeđivanja vještina i predznanja za školu, poboljšati i unaprijediti pozitivno funkcioniranje djece u grupi odnosno budućem razrednom odjeljenju.

Roditelji će na kraju ciklusa dobiti stručnu povratnu informaciju o funkcioniranju djeteta u grupi kao i savjet kako i što još mogu učiniti kako bi dijete što kvalitetnije pripremili za 1. razred. 

Trajanje programa: 5 radionica (10 školskih sati)

Mjesto: Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje, Rimski put 31, Sesvete

Vrijeme početka programa: Siječanj 2017.

Kotizacija: 200 kn

Prijavite vaše dijete ispunjavanjem ankete u nastavku ovog dokumenta.

Sve detaljnije informacije zatražite upitom na email adresu info@iskra-ces.hr ili na broj mobitela 098 /322- 289.

 

Dijete:*
Datum rođenja:*
Roditelj:*
Vaša očekivanja:
E-mail:*
Kontakt telefon:*
-

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…