Bajkom kroz život

Dokazano je da čitanje bajki i priča vrlo pozitivno utječe na dječji razvoj i unapređuje dječje potencijale. Upišite vašu djecu na radionice gdje će slušajući i čitajući priče i bajke, a potom diskusijom, crtanjem, glumom i osmišljenim interaktivnim vježbama razrješavati situacije i sukobe iz priča.

Dragi roditelji,

U Iskri smo, potaknuti pitanjima o roditeljstvu i akutnim teškoćama u odgoju djece, razvili paket radionica za djecu pod nazivom „Bajkom kroz život“.

Stručno je dokazano je da čitanje bajki i priča vrlo pozitivno utječe na dječji razvoj i unapređuje dječje potencijale.

Radionice se prilagođene dobi i potrebama djece i provode se interaktivno. Djeca slušaju i čitaju priče i bajke, a potom diskusijom, crtanjem, glumom i osmišljenim interaktivnim vježbama razrješavaju situacije i sukobe iz priča. Na radionicama djeca kroz zabavne zaplete i književne matafore razmišljaju o svojoj svakodnevici, razvijaju komunikaciju, uče i osvještavaju svoje emocije, te emocije i potrebe drugih. Cjelokupno interaktivno iskustvo pomaže im razvijati samodisciplinu i samopouzdanje i ostvarivati uspješniju interakciju s drugom djecom i odraslima.

Ciklus radionica odvija se kroz pet susreta i namijenjen je djeci u dobi od 6 do 9 godina.

Trajanje: Radionice se održavaju kroz ciklus od ukupno 5 susreta.

Veličina grupe: Radionice će se odvijati u malim grupama od 3 do 8 djece.

Mjesto provedbe radionica: Ured Iskre – Rimski put 31, Sesvete

 

Termini sljedećih radionica:

  • 19.9.2018 od 18 do 19 sati.
  • 26.9.2018. od 18 do 19 sati
  • 3.10.2018 od 18 do 19 sati
  • 10.10.2018. od 18 do 19 sati
  • 17.10.2018. od 18 do 19 sati    

Cijena ciklusa iznosi 200 kn. Za dvije ili više zajedničkih prijava odobravamo 20% popusta.

Za sva pitanja, dodatne informacije i prijave slobodno nas kontaktirajte na mob.: 098/322-289 i/ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

S veseljem Vas očekujemo!

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…