Najava okruglog stola

U partnerstvu sa OŠ Luka Sesvete provodimo projekt „Roditeljstvo u ogledalu“. Projekt je su sufinanciran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Cilj projekta je pružanje podrške roditeljima iz jednoroditeljskih obitelji u prevladavanju izazova roditeljstva uzimajući u obzir da je broj jednoroditeljskih obitelji kontinuirano u porastu.

Kao jednu od aktivnosti, organiziramo okrugli stol povodom Međunarodnog dana obitelji (15. svibnja) na temu roditeljstva.

Okrugli stol održat će se 18. svibnja 2023. (četvrtak) u vremenu od 12 i 30 do 14 i 30 sati u prostorijama OŠ Luka, Otona Ivekovića 16, Sesvete.

Plan rada:

  1. Pozdravna riječ, ravnateljica OŠ Luka, Nikolina Ćurković
  2. Predstavljanje projekta „Roditeljstvo u ogledalu“, Željka Mazzi, programska koordinatorica, Iskra – Centra za edukaciju i savjetovanje
  3. Uloga škole u komunikaciji s djecom iz jednoroditeljskih obitelji, Mirjana Rišavi, soc. pedagoginja, OŠ Luka
  4. Uloga Hrvatskog zavoda za socijalni rad u procesu razvoda i ostvarivanju kontakta djece iz jednoroditeljskih obitelji s drugim roditeljem, Alen Minić, pročelnik HZSR – Područni ured Sesvete
  5. Diskusija
  6. Druženje uz osvježenje

Okrugli stol se organizira za predstavnike osnovnih škola, djelatnike sustava socijalne skrbi i sve relevantne dionike koji su zainteresirani za navedenu temu, kako bi svojim znanjem i iskustvom doprinijeli kvaliteti događanja.

No Image Found